Новий суперкар McLaren буде представлений у листопаді

0
83

Цього року McLaren святкує своє 60-річчя та вже почав відзначати цю подію унікальними способами. Але, схоже, головний момент ювілею ще попереду, оскільки бренд з Уокінгу представить новий секретний суперкар на виставці Velocity International.

Компанія мовчить про своє останнє творіння, називаючи його «цілком особливим суперкаром McLaren». Якщо це суперкар, то він не може бути першим в історії електричним позашляховиком бренду, який, за чутками, з’явиться у 2026 році. Це також означає, що це не чотиридверний електричний автомобіль.

Минулого року Джеймі Корсторфін, директор із продуктової стратегії McLaren, припустив, що у розробці знаходиться Artura Spyder. Хоча Artura і є захоплюючою машиною, навряд чи, McLaren назвав її «автомобілем, від якого у фанатів перехопить подих».

Виходячи з цього новий суперкар McLaren потрапить в ексклюзивну серію Ultimate і може стати довгоочікуваною заміною чудовому P1, вперше представленому десять років тому. Генеральний директор Майкл Лейтерс заявив, що потенційний наступник P1 буде повністю електричним. З іншого боку, McLaren не поспішає з випуском електромобіля, так що це може бути щось ще.

У травні британська компанія оголосила, що майбутні суперкари оснащуватимуться гібридним двигуном V8. Новинка може стати першим автомобілем, який використовує цю нову трансмісію. “Наша нова високопродуктивна гібридна трансмісія V8 стане невід’ємною частиною лінійки продуктів McLaren наступного покоління, забезпечуючи кращу у своєму класі продуктивність і захоплюючу взаємодію з водієм”, – додав Лейтерс.

Секретний експонат McLaren буде представлено на виставці Velocity International 10-12 листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!