Новини

Tesla Semi перевершила конкуруючі електричні вантажівки у реальних випробуваннях

Share

Захід Run on Less, що пройшов минулого місяця, організований Північноамериканською радою з ефективності вантажоперевезень (NACFE), виявився справжнім успіхом для Tesla Semi. Про це свідчать повні дані, опубліковані організацією. Повністю електрична вантажівка Tesla класу 8 продемонструвала свої переваги в запасі ходу та ефективності зарядки в порівнянні з конкурентами від відомих виробників вантажівок, таких як Freightliner та Volvo.

“Tesla є лідером з точки зору продуктивності та запасу ходу”, – сказав Джон Бозел, генеральний директор Calstart, організації з екологічно чистого транспорту, посилаючись на ранні дані. “Вони [вантажівки Semi] також єдині, які демонструють можливість надшвидкої зарядки”.

Протягом більш ніж двох тижнів дослідницька група з вантажних перевезень відстежувала інформацію за рядом показників, оскільки 22 вантажівки подорожували Північною Америкою, виконуючи фактичні замовлення. Дані охоплювали зарядну інфраструктуру, керування зарядкою, продуктивність вантажівок, вартість володіння та інші показники.

Вантажівки Tesla Semi, керовані PepsiCo, проїжджали в середньому більшу відстань на день, ніж будь-який інший транспортний засіб протягом усього заходу Run on Less. Дані, зібрані під час заходу, показали, що Semi може проїхати близько 643 км, а потім зарядитись приблизно до 80 відсотків за 45 хвилин.

Найпродуктивніший Tesla Semi від PepsiCo долав у середньому близько 925 км на день протягом 18 днів. Наступним автомобілем за найбільшим показником середнього пробігу був Nikola Tre BEV від WattEV із середнім пробігом близько 410 км на день, за ним прямували Freightliner eCascadia від OK Produce із середнім пробігом близько 291 км і Volvo VNR Electric від Performance Team з середнім .

Один Tesla Semi проїхав 1732 км за один день із трьома відрізками швидкої зарядки на 750-кіловатних зарядних станціях, внаслідок чого заряд батареї становив близько 47 відсотків, потім 89 відсотків, а потім 52 відсотки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Tesla

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024