Концепти

Ferrari показала потужний гібридний суперкар з відкидним верхом (фото)

Share

В середині минулого року Ferrari представила свій перший гібридний суперкар Ferrari SF90 Stradale. Тепер же італійський автовиробник продемонстрував нове купе SF90 Spider, відмінною рисою якого став жорсткий верх, що і значна потужність в 1000 кінських сил. 

Новий Spider отримав вже знайому гібридну установку вагою в 270 кілограмів і жорстку алюмінієву дах з електроприводом, яка на 40 кг легше сталевий. Розгортання даху займає всього 14 секунд і може здійснюватися навіть під час руху. Повна вага нового суперкара склав тисячу шістсот дев’яносто-один кг.

Мотор SF90 Spider повністю скопійований з версії Stradale і побудований на базі бітурбомотор V8 4.0 потужністю 780 к.с. і обертовим моментом 800 Нм. Додатково встановлено три електромотора загальною потужністю 220 к.с., що в підсумку дає рівно тисячу «конячок». Завдяки такій компоновці вдалося отримати повний привід і навіть режим заднього ходу (стандартна 8-ступінчаста коробка передач не передбачає цеї функцію). Акумулятор на 7,9 кВтг забезпечує автономність до 25 км з максимальною швидкістю 135 км / год. Турбодвигун SF90 Spider здатний розігнати машину до 100 км / год за 2,5 секунди, а максимальна швидкість складає 340 км / г. 

У порівнянні з моделлю SF90 Stradale, салон нового купе не змінився і побудований навколо декількох дисплеїв, 16-дюймової панелі приладів і тачскрін для управління клімат-контролем і іншими механізмами. Велика частина керуючих елементів винесена на кермо.

Повідомляється, що ціна гібрида на його батьківщині складе близько $ 560 000. Додатково виробник пропонує замовити пакет Assetto Fiorano з унікальною розфарбуванням кузова, особливої ​​підвіскою Multimatic, покришками Michelin Pilot Sport Cup 2 і зменшеною на 21 кг за рахунок використання карбону і титану масою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ferrari

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024