Categories: Концепти

Представлений рендер Sony Vision-S в кузові купе (фото)

Share

Концептуальний автомобіль Sony Vision-S став сюрпризом SEMA під час показу споживчих технологій. Компанія не мала ніякого відношення до автомобілів – за винятком тих випадків, коли ви розглядаєте ці гонки в своїх консольних іграх.

Високотехнологічний чотиридверний седан може обійти інші автомобілі, які пропонуються сьогодні в цьому сегменті, що говорить нам про те, що у компанії є майбутнє, коли справа доходить до автомобільного дизайну.

Так, Аксьонов Микита з Behance представив своє бачення авто в кузові купе. Рендер, названий Vision Coupe, демонструє, що Sony могла б показати на SEMA замість сріблястого седана EV – і це не виглядає не так погано. Насправді, він виглядає навіть краще з одними дверима і гладкою лінією даху. Колір золотий фарби надає EV більш особливий характер, тому ви можете забути про те, що концепція має 33 датчика для виявлення людей і предметів зовні і всередині автомобіля.

На жаль, концепт-кар Sony не зможе зробити це реальністю, будь то седан чи купе. Як підтвердив керівник проекту Vision-S Ізумі Каваніші, який також очолює підрозділ робототехніки Sony, компанія не збирається ставати автовиробником. Концепт – це «внесок Sony в еволюцію машин», що є розчаруванням, тому що, чесно кажучи, людям необхідно більше таких красивих прикладів, коли світ прогресує в електрифікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Sony

Останні записи

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний…

07.05.2024

Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної…

07.05.2024

Geely представила стильний кросовер Galaxy E5. Він з’явиться за межами Китаю

Перший погляд на новий Geely Galaxy E5: буде і версія з правим кермом. Geely розширює…

07.05.2024

Експерт з’ясував, чи безпечно повністю заправляти бак автомобіля

Якщо паливна система автомобіля пошкоджена внаслідок аварії, повний бак може підвищити ризик пожежі через велику…

07.05.2024

Skoda презентувала нові версії своїх Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши оновлені версії моделей Kodiaq і Superb…

07.05.2024