Categories: Концепти

Hyundai показала дизайн майбутніх кросоверів бренду (Фото)

Share

Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика Vision T на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році як сьоме дослідження, створене Центром дизайну Hyundai, в якості попереднього перегляду наступного покоління глобального мови дизайну під назвою Sensuous Sportiness. Беручи форму компактного кросовера, концепт має м’язистий бічний профіль в поєднанні з виступаючою решіткою спереду, схожою за формою і розміром на елемент нової Sonata.

Ідеї ​​дизайну, побачені в оновленому седані, отримали подальший розвиток в демонстративному прототипі Vision T, і це особливо помітно спереду, де масивна решітка грає ще більш домінуючу роль, залишаючись закритою, коли автомобіль нерухомий. Як тільки машина приводиться в рух, кожна окрема частинка починає рухатися в заданій послідовності, створюючи «дійсно динамічний відчуття».

Подібно Kia Futuron, Hyundai Vision T має вбудовану систему прихованих фар, яка на вимогу перетворюється в повністю функціональне освітлення. Південнокорейська компанія заявляє, що представляє «наступне покоління цієї дизайнерської інновації Hyundai», що, ймовірно, натякає на те, що ми можемо побачити щось подібне в майбутніх серійних моделях.

«Ми використовуємо інноваційні рішення в області дизайну і додаємо емоційну цінність нашого продукту за допомогою мови дизайну Sensuous Sportiness», – коментує Санг Йуп Лі, старший віце-президент і керівник дизайнерського центру марки.

Концепт-кар виконаний в матово-зеленому кольорі, його довжина становить 4,61 метра, ширина 2,01 метра, а колісна база становить 2,8 метра. Будучи гібридом, Vision T має порт зарядки, який розташований на бічній панелі з боку переднього пасажира і має ковзаючу кришку. Коли автомобіль підключений до мережі, «Blue Drive» горить прямо під портом, а рівень зарядки акумулятора візуально відображається зовні. Точних параметрів силової установки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Hyundai

Останні записи

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024