Новий пікап Toyota Corolla Cross показали на перших зображеннях

0
254

Компанія Toyota анонсувала розширення лінійки своїх автомобілів за рахунок нового компактного пікапа, створеного на основі моделі Toyota Corolla Cross. Редактори порталу Колеса.ру вирішили уявити, як може виглядати цей автомобіль.

Пікап Toyota Corolla Cross має стати прямим конкурентом таких авто, як Ford Maverick та Hyundai Santa Cruz.

Поки що немає офіційної інформації про дизайн цієї моделі, але можна припустити, що її зовнішній вигляд буде орієнтований на стиль кросовера Corolla Cross. Порівняно з прототипом, пікап матиме збільшену колісну базу, а задні двері стануть уже трохи. Крім того, заднє звисання буде значно збільшено. Зовнішній вигляд пікапа буде доповнений оригінальними задніми фарами, які поєднують стиль Corolla Cross та нових пікапів Toyota.

Новий пікап може бути оснащений кузовом, що несе, як і раніше згадані моделі Maverick і Santa Cruz. Його двигуни, швидше за все, будуть запозичені у кросовера Corolla Cross. Цей SUV побудований на основі платформи GA-C, яка була розроблена в рамках архітектури TNGA (Toyota New Global Architecture), яка також використовується для звичайної моделі Corolla та кросовера C-HR.

Базовим двигуном для Corolla Cross є 1,8-літровий атмосферний двигун 2ZR-FBE (140 к.с.), що працює в парі з варіатором. Також є гібридні версії, які включають 1,8-літровий ДВС 2ZR-FXE (98 к.с.), 72-сильний електричний двигун та електромеханічний варіатор, загальна потужність гібриду складає 122 к.с.

На американському ринку пропонується лише один силовий агрегат – 2,0-літровий атмосферний мотор (171 л.с., 203 Нм) з варіатором Direct Shift, але в США також є повнопривідний варіант.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!