Кросовер Volkswagen ID.4 стане потужнішим і далекобійнішим

0
782

Компанія Volkswagen готує оновлення для електричного кросовера ID.4. Позашляховик повинен отримати потужніший двигун і збільшений запас ходу, але поки що йдеться лише про версію для ринку США, яку складають на заводі в Чаттанузі.

Зі зміною модельного року Volkswagen оснащуватиме одномоторний ID.4 агрегатом на 286 к.с. замість нинішнього 204-сильного двигуна. Віддача двигунів повнопривідної версії збільшиться з 299 до 335 к.с. Судячи з характеристик, базовий ID.4 отримає новий двигун, вперше застосований на великому ліфтбекові ID.7.

Передбачається, що незважаючи на збільшення потужності, кросовер в обох версіях зможе проїжджати на одному заряді більше, ніж зараз. Актуальний ID.4 сертифікований для США з максимальною дальністю пробігу 410 км.

Буде розширено й набір обладнання. Наприклад, у дорогих комплектаціях з’являться збільшений з 12 до 12,9 дюйма екран медіасистеми з модернізованим інтерфейсом, вентильовані сидіння та преміальна акустика Harman/Kardon з 10 динаміками, а також 21-дюймові диски коліс.

Продаж оновленого ID.4 компанія Volkswagen розраховує запустити на початку 2024 року.

Після оновлення американська версія двомоторного кросовера стане потужнішою за європейський 299-сильний ID.4 GTX, який позиціонується як «заряджений» електромобіль. Водночас не виключено, що електромобіль, який пропонується в країнах Європи, також незабаром отримає схожі апдейти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!