Електроросовер BMW Neue Klasse: перше фото

0
54

Компанія BMW опублікувала перше офіційне зображення електрокросовера із сімейства Neue Klasse. Позашляховик показаний тільки в профіль і прихований плівкою-камуфляжем, але деякі дизайнерські деталі розглянути все ж таки можна.

Закамуфльований кросовер на фото не схожий на жодну з існуючих моделей BMW. Він відрізняється присадкуватим силуетом з вертикальною передньою частиною та розвиненими задніми колісними арками. Видно також широкі задні стійки, спойлер та традиційні дверні ручки.

Найімовірніше, такий кросовер стане другою моделлю на платформі Neue Klasse після седана. Його серійна версія, як очікується, замінить собою нинішній BMW iX3 і стане конкурентом Audi Q6 e-tron.

Обидва анонсовані електромобілі повинні отримати нові електромотори, більш ємні і доступні акумулятори, а також низку нових медіатехнологій. Це, зокрема, проекційний дисплей на всю ширину лобового скла, який підтримує легкий обмін контентом із центральним дисплеєм. Виробництво серійних електромобілів нового покоління у BMW планують запустити у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!