Презентовано нового конкурента Tesla від Huawei

0
149

На автосалоні в Мюнхені презентували новий Avatr 12. Китайський електромобіль надійде у виробництво вже завтра, 6 вересня, і продаватиметься в Європі. Про це повідомляє сайт CarNewsChina .

Бренд Avatr – дітище корпорацій Changan та Huawei. Під цією маркою планують випускати лише електромобілі. Новий Avatr 12 – друга модель у лінійці після кросовера 11.

Електромобіль Avatr 12 – конкурент Tesla Model S та Porsche Taycan. Це велике чотиридверне купе з обтічним дизайном. У нього тоненька діодна оптика та висувні дверні ручки. Дзеркала заднього виду замінені на камери, тому було вирішено повністю відмовитися від заднього скла.

Розміри Huawei Avatr 12:

  • довжина – 5020 мм;
  • ширина – 1999 мм;
  • висота – 1460 мм;
  • колісна база – 3020 мм.

У салоні Huawei Avatr 12 кермо плескато, а на всю ширину передньої панелі розтягнутий тоненький дисплей. На додаток, встановлений великий тачскрин. Звичайно, мультимедійна система і все програмне забезпечення розроблені в Huawei.

Китайський електромобіль Avatr 12 запропонують у 313-сильній задньопривідній та 578-сильній повнопривідній версіях. Топовий варіант зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за 4 с.

Обидві модифікації отримали батарею CATL ємністю 94,5 кВт∙год. Заявлений запас ходу становить 700 км у задньопривідному варіанті та 650 км – у повнопривідному.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!