У Мережі представили подовжений Renault Grand Kangoo

0
738

На заході IAA Mobility 2023, який відчинив свої двері в Мюнхені, компанія Renault представить не лише електричний сімейний кросовер Renault Scenic E-tech, а й оновлену версію свого третього покоління покоління Renault Kangoo, який був вперше представлений в 2021 році. Цією новою версією є семимісний Renault Grand Kangoo.

Однією з головних особливостей Renault Grand Kangoo є його просторий салон, оснащений сімома повноцінними модульними сидіннями. Другий ряд сидінь включає три окремі крісла, а передній та третій ряди мають по два сидіння кожен. Це робить модель просторішою порівняно з іншими автомобілями у цьому класі. Об’єм багажника становить 500 літрів, але його можна збільшити до 3750 літрів, знявши задні сидіння та склавши переднє пасажирське крісло. Максимальна довжина вантажу, що перевозиться, досягає 3,11 метра.

Для забезпечення зручнішого доступу до третього ряду сидінь ширина розсувних дверей була збільшена на 18 см у порівнянні зі звичайним Renault Kangoo, і тепер становить 83 см. Renault стверджує, що нова модель підійде як для сімейного використання, так і для комерційних потреб.

Електрична версія Renault Grand Kangoo E-Tech Electric оснащена 122-сильним електромотором та новим літій-іонним акумулятором ємністю 45 кВт/год. Цей акумулятор забезпечує запас ходу до 265 км за циклом WLTP та має гарантію на 8 років або 160 тис. км пробігу. Якщо ємність акумулятора впаде нижче 70% протягом цього періоду, виробник обіцяє його безкоштовно замінити. Також будуть доступні версії з бензиновими двигунами потужністю 130 к.с. та дизельним мотором потужністю 95 к.с.

Прийняття замовлень на новий Renault Grand Kangoo розпочнеться до кінця 2023 року, а постачання розпочнеться на початку 2024 року. Ціни та комплектації будуть оголошені ближче до цього часу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!