Представлений найексклюзивніший BMW X5 за ціною майже $400 тисяч

0
355

Компанія BMW оновила найдорожчий та рідкісний кросовер X5 У Німеччині представлена ​​заводська версія BMW X5 Protection із класом захисту VR6. Цей рестайлінговий варіант оновленого кросовера BMW X5 вирізняється не лише своєю покращеною безпекою, але й деякими змінами в дизайні, оновленою інформаційно-розважальною системою та додатковим 48-вольтовим стартер-генератором. Постачання BMW X5 Protection почнуться в лютому, хоча ціни поки не були опубліковані, орієнтовно вони можуть починатися від 400 тисяч євро.

Зовні BMW X5 Protection в основному схожий на звичайний X5, за винятком більш потужних віконних рамок. Однак, щоб забезпечити захист від стрілянини зі зброї калібру 7,62 міліметра, корпус автомобіля посилено металевими пластинами з усіх боків, а також встановлені спеціалізовані броньовані шини. Крім того, у списку доступних опцій з’явилися сині маячки для екстрених ситуацій, система спецзв’язку та флагштоки.


BMW X5 Protection побудований на базі X5 M60i, оснащеному 4,4-літровим V8, який розвиває 530 кінських сил та 750 Ньютон-метрів крутного моменту. Для демонстраційної версії характерні червоні гальмівні супорти, унікальний колір кузова у темно-синій гамі та атермальне скління. Однак зазвичай броньовані автомобілі залишаються непомітними: вони мають глухе тонування, чорне забарвлення та приховані сигнальні пристрої. Слід зазначити, що такі автомобілі комплектуються адаптивною підвіскою та повнокерованим шасі.

Це оновлення броньованої версії означає, що сімейство модернізованих BMW X5 G05 дебютувало у повному обсязі. Спочатку пройшов рестайлінг стандартної версії кросовера, потім були оновлені моделі M, потім китайська версія кросовера з подовженою колісною базою, а тепер була покращена найексклюзивніша і найспеціалізованіша версія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!