Nissan припиняє випуск двох седанів: названі терміни зупинки виробництва Altima та Versa

0
95

Седани на даний момент не такі популярні, як моделі інших сегментів. Найбільший попит відзначений у кросоверів та позашляховиків, тому основні розробки ведуться у цьому напрямі. Видання Motor1.com поділилося повідомленням про те, що японський бренд Nissan планує зняти з виробництва два седани – Altima і Versa. Згідно з наданою інформацією, складання автомобілів буде припинено в 2025 році.

З іншого боку, офіційного підтвердження з цього приводу немає, як і спростування. Nissan Altima вперше була презентована громадськості у 1992 році. Причому минулого року автомобіль було оновлено. Повідомлення про припинення складання моделі на диво тим, що вона увійшла до п’ятірки найпопулярніших за підсумками реалізації 2022 року. Згідно зі статистичними даними, седан вибрали 140 тисяч покупців, поступившись в результаті лише кросоверу Rogue. Хоча за цей рік продаж Nissan Altima знизився на двадцять відсотків.

Nissan Versa з’явився у модельному ряді марки у 2006 році. До речі, у Росії седан знають під індексом Tiida. На жаль, високим рівнем продажів він похвалитися не може – за минулий рік продали лише 13 400 машин, хоча за перші півроку 2023 року реалізація показала зростання 96 відсотків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!