Toyota показала повністю новий Land Cruiser Prado у американській специфікації

0
1139

США відбувся довгоочікуваний дебют нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado/1958 Edition). Передбачалося, що американська специфікація цієї моделі буде представлена ​​раніше, ніж глобальна. У результаті так і вийшло.

На американському ринку Land Cruiser був відсутній рівно три роки, але повернувся вже в більш сучасному зовнішньому та технічному вигляді. Машині з індексом J250 дістався повністю новий дизайн, що ріднить її з новим Lexus GX, а також платформа TNGA-F, на якій раніше було збудовано старший Land Cruiser 300.

Як і Lexus GX, новому Land Cruiser 1958 Edition (у США не будуть використовувати приставку Prado), дісталася піднята поясна лінія вікон, але в інших деталях машина трохи відрізняється від свого соплатформенника, володіючи менш яскравим дизайном.

Попереду машина отримала високий капот, прямокутні радіаторні грати і великі світлодіодні фари такої самої форми, а також незвичайний бампер.

Що стосується корми, то, як і передбачалося, в цій частині розташуються два простих квадратних ліхтарі по кутах і перелицьована кришка багажника.


Загалом у дизайні машини не виявилося нічого зайвого. Навіть повнорозмірне запасне колесо красиво та акуратно сховали під заднім бампером.

Приводитиме в рух американський Land Cruiser 2,4-літровий 4-циліндровий двигун i-Force Max з турбонаддувом, що видає 326 кінських сил, який здатний на невисоких швидкостях працювати від 48-вольтового електричного доважка.


У зв’язку з цим тандемом складе 8-діапазонна автоматична трансмісія. Привід – виключно повний з 2-ступінчастою «роздавання», автоматичним міжосьовим диференціалом підвищеного тертя та блокуванням заднього диференціала.

Цінник на машину вже оголошено – від 50 тисяч доларів або 4,5 мільйона рублів за поточним курсом.

Глобальна версія Land Cruiser Prado буде представлена ​​в листопаді цього року і, швидше за все, виявиться дуже близькою до дизайну та техніки до американського варіанту LC 1958 Edition.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!