BMW показала автомобіль майбутнього

0
602

Концептуальний седан під назвою Neue Klasse продемонструють наживо на автосалоні в Мюнхені. Новинка стане серійною у 2025 році.

Компанія BMW представила новий концепт під назвою Neue Klasse . Його публічна демонстрація проходитиме на міжнародному автосалоні в Мюнхені, який відкривається 4 вересня поточного року. Найменування Neue Klasse вже зустрічалося в історії марки BMW . Так називалося сімейство автомобілів, що випускалося в 1962-1975 роках і фактично врятувало бренд від фінансових проблем.


Новинка баварської марки є прообразом машин нового сімейства Neue Klasse , перші з яких надійдуть на ринок вже у 2025 році. Цього разу йдеться про електрокари нового покоління.


Як це часто буває з концептами, технічних подробиць моделі Neue Klasse дуже мало. У баварській компанії лише запевняють, що серійний електрокар буде на 25% ефективніший за актуальні моделі, на 30% збільшиться запас ходу на одному заряді і на стільки ж зменшиться час до повної зарядки батареї.


Самі батареї для Neue Klasse при цьому планується виготовляти із циліндричних елементів живлення замість застосовуваних зараз у компанії BMW призматичних. Нагадаємо, що саме циліндричні акумулятори використовуються в моделях компанії Tesla .


Ще одним нововведенням концепту Neue Klasse стане оновлена ​​система iDrive , яка відтепер виводить значну частину інформації на проекційний екран на лобовому склі авто. Причому цей дисплей буде не тільки у водія, а й у пасажира.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!