Представлений абсолютно новий Mini Cooper з електричною системою

0
79

Компанія Mini представила тридверний хетчбек нового покоління. Тепер це просто «Cooper», але електричний – з ще більш лаконічним та стриманим дизайном та передовим для марки оснащенням.

Зберігши свій характерний силует та пропорції кузова, новий Mini Cooper залишився без розширювачів колісних арок, його «радіаторні грати» набули восьмикутної форми, а в оптиці з’явилися фірмові ДХО у вигляді кілець.

Интерьер новинки выполнен в стиле сдержанного минимализма. Его центральный и единственный дисплей диаметром 240 мм соседствует с новым блоком физических клавиш, среди которых находятся кнопки управления ручным тормозом, запуска и остановки мотора, а также регулировки громкости мультимедийного комплекса, работающего под управлением новой операционной системы MINI 9 с голосовым ассистентом.

Спочатку на ринок вийдуть дві версії Mini Cooper . Базова Cooper E отримає один електродвигун потужністю 184 л. та 290 Нм, що розганяється з місця до 100 км/год за 7,3 секунди. Найдорожчим варіантом стане Cooper SE із 218-сильною системою та часом розгону до 100 км/год за 6,7 секунди.

Акумуляторів теж два, різної ємності – на 40,7 та 54,2 кВт*год, запас ходу від яких за «паспортом» становить 305 та 402 кілометри відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!