Дебютувала прощальна версія хетчбека VW Golf GTI

0
374

2024 стане останнім роком для Volkswagen Golf GTI з механічною коробкою передач. Німецький автовиробник сьогодні представив спеціальну версію хот-хетчу під назвою Golf GTI 380, оголосивши, що цей пакет буде встановлюватися на кожен GTI 2024 з МКПП. Це також буде останній рік для механічної коробки передач у 315-сильному Golf R.

Зміни GTI 380, який запозичує номер з внутрішнього коду моделі GTI восьмого покоління, досить важко помітні. Поряд із звичайним набором варіантів фарбування, GTI 380 буде доступний в унікальному відтінку під назвою Graphite Grey Metallic. Чорні 19-дюймові колеса взяті з Golf R 20th Anniversary Edition і у стандартній комплектації поставляються з літньою гумою.


Контрастує з колесами затемнений дах та дзеркала бічного огляду, а адаптивні амортизатори від топової моделі Autobahn тепер входять до стандартної комплектації всіх GTI 2024 з механічною коробкою передач. Volkswagen не вніс жодних змін в салон GTI 380, і всі GTI, як і раніше, рухаються одним і тим же 2,0-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, що виробляє 241 кінську силу потужності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!