Dodge збереже ДВЗ у легендарній моделі

Час читання: < 1 хв.
0

Нещодавно з’явилася перша офіційна інформація про наступника Dodge Charger поточного покоління. І так, модель скоро стане повністю електричною. Представник Dodge підтвердив Motor1 в електронному листі, що ера ДВС у легендарній моделі закінчилася.

Це було до дебюту концепту Dodge Charger Daytona SRT EV, не кажучи вже про Ford Mustang наступного покоління. Потім була скасування Chevrolet Camaro, а зовсім недавно дебютував 800-сильний Mustang GTD з наддувом.

Проте західні журналісти стверджують, що Charger Daytona справді буде лише електричним, і ми вже знаємо, що буде кілька комплектацій Daytona з різною вихідною потужністю. Але також говориться, що шильдик Charger із ДВС співіснуватиме разом із Daytona.

Реклама

У топовому виконанні під капотом може розміститися 3,0-літровий шестициліндровий рядний двигун з подвійним турбонаддувом, який в даний час доступний в Jeep Grand Wagoneer і, за чутками, знаходиться під капотом оновленого пікапа Ram. Він розвиває 510 кінських сил, що більше, ніж у всіх комплектацій Charger поточного покоління, крім сімейства Hellcat.

Основна інформація, як і в повноцінному дебюті, може з’явитися лише за кілька тижнів. Материнська компанія Dodge Stellantis проведе щонайменше один великий захід на Північноамериканському міжнародному автосалоні 2023 року в Детройті, який відкриється для публіки 16 вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!