Атмосферне підсвічування Tesla Cybertruck показали на шпигунських фото

0
345

Користувач Reddit із ніком ThrowAwayBarista69 опублікував фотографії одного з перших передсерійних Tesla Cybetruck. Вони зроблені в Остіні (штат Техас), де розташований завод, який як раз й випускає електричні пікапи. На знімках можна частково розглянути салон новинки, в тому числі, елементи атмосферного підсвічування.

Червоні світлові смуги проходять на всю ширину панелі приладів і дверних панелей. Також на свіжих фотографіях електропікапа видно великий центральний дисплей і штурвалоподібне кермо – такі ж, як у ранніх прототипів.

Раніше цього місяця на заводі Tesla зняли на відео кілька пікапів із відкритими передніми багажниками. Відсік виявився досить компактним (для порівняння – у конкуруючого Ford F-150 Lightning він 400-літровий), водночас передня частина піднімається разом із кришкою, що спростить навантаження та розвантаження.

Наразі Tesla завершує підготовку Cybertruck до ринкового дебюту. Очікується, що перші покупці отримають свої машини цього вересня. Згідно з відкритою краудфандинговою базою даних, на пікап надійшло вже майже 2 мільйони передзамовлень — лише за останній місяць їх кількість збільшилася приблизно на 50 тисяч. Якщо всі заявки конвертуються у продажу, у компанії при існуючих виробничих планах піде кілька років виконання цих замовлень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!