На офіційних фото показані створені на замовлення Rolls-Royce Spectre та Ghost: особливості оснащення та ціни

0
57

На автосалоні Salon Prive Concours 2023 будуть презентовані Rolls-Royce Spectre та Ghost 2024. Цей захід проходитиме у Великій Британії, в Оксфордширі в палаці Бленхейм. Щодо дати, то відкриття виставки заплановано на 30 серпня. Самі ж автомобілі створені на замовлення, отримавши низку унікальних характеристик.

Rolls-Royce Spectre виконано в стилі суперкупе, що має в арсеналі електричну установку. Представники марки наголошують на тому, що саме ця модель є первістком у переході на повноцінну електрифікацію всіх транспортних засобів. До 2030 року компанія обіцяє зробити всі автомобілі «батарейними». Оснащується модель акумулятором на 102 кВт*год ємності та двома електроагрегатами, віддача яких знаходиться на рівні 584 кінських сил. Запас ходу заявлено на рівні 740 км. Вартість стартує від 400 тисяч доларів.

Rolls-Royce Ghost отримає два варіанти виконання. Як повідомляється, один з автомобілів буде виконаний в ексклюзивному фіолетовому кольорі із салоном, виконаним у ніжно-салатовій гамі. Для моделі також заявлені шини Lime Green Pinstripe та двигун на 563 кінські сили. Докладніше про автомобілі буде розказано безпосередньо на презентації (фото: Rolls-Royce).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!