Авто

Новий Range Rover Sport вперше перетворили на броньовик – відео

Share

Новий Range Rover Sport вперше перетворили на бронеавтомобіль. Майстерня Armormax на своєму YouTube-каналі показала на відео перший прототип куленепробивного позашляховика третього покоління. Досвідчений зразок заброньований за класом B4, але на підході серйозніший варіант із захистом за стандартом B6. Цільовою аудиторією для приватної майстерні будуть клієнти з країн Південної Америки та Африки з несприятливою криміногенною ситуацією.

Демонстраційний броньований Range Rover Sport практично не відрізнятиметься від вихідної моделі: побачити захист можна лише вдивляючись у підстави стекол. Куленепробивний позашляховик зберіг пневмопідвіску, панорамний люк, звичні електросклопідйомники та низькопрофільні колеса, проте рівень броні невисокий: клас B4 врятує від обстрілу з револьвера або пістолета Magnum.

Позашляховик, захищений за стандартом B6, поки не показали, і тут малою кров’ю розробники навряд чи відбудуться. Щоб Range Rover Sport витримав обстріл з автомата Калашнікова гвинтівково-кулеметними боєприпасами, доведеться пожертвувати частиною опцій, посилити колеса та підвіску, а також зробити ставку на бронекапсулу. Ймовірно, за основу доведеться взяти найпотужніший позашляховик з двигуном V8, адже споряджена маса значно збільшиться.

Африканці стали першими, хто забронював новий Range Rover Sport, але технічно близький до Range Rover п’ятого покоління в сторонніх ательє давно захищають. Можливо, свій проект куленепробивного позашляховика покаже вітчизняна фірма Rida: попередній флагман Land Rover у Нижньому Новгороді захистили за класом B6+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Range Rover

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024