Jeep запропонував для Wrangler потужну заводську підготовку для бездоріжжя

0
192

Компанія Jeep запропонувала для Wrangler комплекти потужної підготовки для бездоріжжя. Позашляховик Jeep Wrangler вже в заводському варіанті непогано підготовлений до їзди пересіченою місцевістю, але якщо комусь із власників мало і цього, вони змушені вдаватися або до фірмового каталогу аксесуарів Mopar, або до допомоги сторонніх тюнінг-ательє. А в 2024 модельному році Jeep для Wrangler буде запропоновано комплекти доробок від American Expedition Vehicles (AEV). Вони сумісні з модифікаціями Wrangler Rubicon та Willys.

Ательє, яке вже працювало над Chevrolet Colorado ZR2 Bison, GMC Sierra 1500 AT4X AEV Edition, GMC Canyon AT4X AEV Edition та іншими моделями, пропонує для Jeep Wrangler три комплекти доробок: Upcountry, Upcountry+ та Level II.

Пакет Upcountry за 7476 доларів включає 2,0-дюймовий ліфт підвіски, розширювачі крил і комплект для установки запасного колеса, матово-чорні диски AEV Pintler з 35-дюймовими шинами BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, а блок Pro спідометра під шини більшого розміру.

Набір Upcountry+ коштує 11 599 доларів і на додаток до деталей з пакету Upcountry включає новий передній бампер і захист днища, а для Wrangler Rubicon ексклюзивно можна замовити комплект Level II. За 20 049 доларів власник додатково до аксесуарів з кита Upcountry+ отримає 2,5-дюймовий ліфт підвіски DualSport від AEV з амортизаторами Bilstein 5100 та кермовим демпфером, 37-дюймові шини BFGoodrich All-Terrain T/A бампер та тримач запасного колеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!