Позашляховик Tank 400 представлений у гібридній версії: ціни, характеристики, дизайн

0
862

Компанія Great Wall представила свій новий позашляховик Tank 400 Hi4-T із гібридною силовою установкою. Презентація автомобіля пройшла на моторшоу в китайському Ченду, і це стало одним із найочікуваніших моментів.

У Китаї вже відкриті попередні замовлення на цю модель, і ціна стартує від 285 тисяч юанів, що дорівнює 2 мільйона гривень. Довжина автомобіля сягає 4985 мм, а колісна база становить 2850 мм. Під капотом цієї машини сховався чотирициліндровий турбодвигун об’ємом 2,0 літра і потужністю 252 кінські сили. Він працює в парі з 9-ступінчастою АКПП та електромотором. У сумі потужність цієї установки складає 408 к.с. і 750 Н*м моменту, що крутить, а розгін до сотні займає всього 6,9 секунди. На повністю електричному ході автомобіль може проїхати до 105 км.

Пізніше цей позашляховик отримає версію з дволітровим мотором та 48-вольтовим стартер-генератором. Всередині Tank 400 Hi4-T знаходяться 12-дюймова віртуальна панель приладів і 16-дюймовий центральний екран. А також є проекційний дисплей на лобовому склі, вбудований у салонне дзеркало заднього виду монітор та два майданчики для бездротової зарядки смартфонів. (фото: carnewschaina.com)

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!