Новий Toyota Land Cruiser Prado – розкрито свіжі подробиці

0
174

Toyota продовжує роботи над новим поколінням Land Cruiser Prado, який, як очікується, можуть подати до кінця 2023 року. Напередодні у Мережі про цей перспективний проект з’явилася нова інформація, яку супроводжували цікавими рендерними зображеннями.

Авторами цієї новини виявились інсайдери з японського видання «BestCarWeb». Вони стверджують, що новий Prado отримає одразу три варіанти дизайну, один із яких показали на неофіційних зображеннях.


Такому позашляховику дісталися круглі фари (відсилання до перших моделей), а також інші решітки радіатора, бампер і капот. У цьому корми машини хоч і змінилася, але трохи.

Задня частина кузова зберегла вертикальні ліхтарі, але змінила коротку накладку на кришці багажника на широку матову смугу, під якою розташувалася ніша для кріплення номерного знака, а також напис великими літерами з назвою моделі.


Як пишуть японські ЗМІ, виробництво актуального Prado триватиме до 3 листопада 2023 року. Він стане останнім днем ​​випуску позашляховика 150-ї серії, тоді як нова модель має стати на конвеєр наприкінці цього місяця. У продаж машина може надійти на початку-середині грудня 2023 року.

Якщо вірити чуткам, з переходом у нове покоління «молодший» Land Cruiser може втратити приставку Prado, яку замінять на індекс 250. Наскільки ця інформація достовірна – дізнаємося вже менше, ніж за півроку, коли відбудеться офіційна презентація реформованого позашляховика.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!