В Україні додали ще 5 причин, щоб вилучати авто на штрафмайданчик

0
2040

Українські проєкти з виготовлення транспортних засобів військового призначення набирають обертів. Вітчизняна компанія Inguar Defence почала виготовлення прототипу бронеавтомобіля, який має аналогічну назву. Це новий шлях українського автопрому. Представники Inguar Defence зазначають, що настав час будувати нове. Кожен має бути на своєму місці. І хто як не ми будемо це робити.

Для початку виготовлення бронеавтомобіля шукали інвестора. І нещодавно його знайшли. Ним став український підприємець Микола Удянський. Це важливий крок та зона відповідальності, адже компанія Inguar Defence зможе створити 500 робочих місць. Бронеавтомобіль має собівартість 10 млн грн.

Інженери компанії самостійно розробили бронекапсулу та шасі з метою уніфікації, щоб далі запустити цілу серію бронемашин. Компанія Inguar Defence вирішила піти власним шляхом, а не використовувати готові рішення. Вітчизняні автівки переважно будують на базі змінених серійних готових шасі. Таким прикладом є «Новатор» та «Козак-7». Для них використовувати шасі від Ford F-550.

В листопаді 2022 Inguar Defence представляла концепцію цих бронеавтомобілів, а тепер з інвестором буде будувати прототип. За призначенням вони будуть для широкого спектра завдань. Також на базі нової бронемашини була показана пускова установка Brimstone.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.