У Каліфорнії презентовано найекстремальніший суперкар Porsche

Час читання: 2 хв.
0

У Каліфорнії презентовано новий Ruf CTR 3 Evo. Надпотужний суперкар випустять лімітованою серією, а його вартість становитиме 725 000 доларів. Про авто розповіли на сторінці Ruf у Facebook .

Суперкар Ruf CTR 3 Evo – радикально перероблене купе Porsche Cayman. У цьому немає нічого дивного, адже німецька компанія виконує тюнінг Porsche із 80-х років.

Реклама

Втім, від Porsche Cayman у Ruf CTR 3 Evo мало що залишилося. Суперкар отримав повністю новий обтічний кузов з карбону та кевлару. Поліпшити аеродинаміку покликані обваження та велике антикрило.

В обробці салону поєднуються карбон та алькантара. Суперкар Porsche отримав спортивні ковшеподібні сидіння з тоненьким каркасом із вуглеволокна.

Потужність 3,8-літрової опозитної шістки із двома турбінами підняли до 800 л. с., а момент, що крутить, – до 990 Нм. Розгін до 100 км/год займає близько 3 секунд, а максимальна швидкість перевищує 380 км/год.

Суперкар Porsche Ruf CTR 3 Evo доступний з 6-ступінчастою механічною КПП та 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями. Також у Ruf допрацювали підвіску Porsche Cayman та встановили карбоново-керамічні гальма діаметром 380 мм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!