Авто

Toyota Land Cruiser Prado 2023: економічний позашляховик з гібридним двигуном

Share
Toyota Land Cruiser Prado – один з найпопулярніших та найнадійніших позашляховиків у світі. Але не секрет, що такі машини зазвичай не відрізняються високою економічністю. Однак Toyota вирішила змінити цю ситуацію та представила нову версію Land Cruiser Prado для американського ринку, яка здивувала своєю витратою палива.
Зазначену перевагу забезпечує силова установка i-Force Max, яка складається з бензинової турбочетвірки та електродвигуна, вбудованого у 8-ступінчастий автомат. Ця комбінація дозволяє розвивати потужність 326 л. та крутний момент 650 Н*м. Розгін до «сотні» за 8 секунд теж непоганий результат. Але найголовніше – це те, що новий Prado може проїхати на одному галоні палива цілих 27 миль (43,5 км), що є дуже добрим показником для такого класу автомобілів.
Для порівняння, попередня версія Land Cruiser Prado мала витрату палива 15 миль на галон (24 км) у місті та 19 миль на галон (30,6 км) на шосе. Таким чином, новий позашляховик став майже вдвічі економічнішим за свого попередника.
У перерахунку на звичний формат середня витрата палива становить 8,7 л/100 км. Для кращого розуміння можливостей технічного прогресу нагадаємо, що цей показник у позашляховика Лада Ніва Тревел складає 10,2 л/100 км.
Land Cruiser Prado 2023 отримав новий дизайн екстер’єру та інтер’єру, покращену систему безпеки та комфорту, а також сучасні технологічні рішення: бездротову зарядку для смартфонів, цифрову панель приладів, 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи та інші.
Новий Toyota Land Cruiser Prado 2023 вже доступний для замовлення США за ціною від 50 000 доларів. Ця досить висока ціна виправдовується високою якістю, надійністю та економічністю позашляховика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024

Tesla піднімає ціни на Model 3 Performance, незважаючи на затримки постачання

Tesla представила оновлену Model 3 Performance 23 квітня, викликавши велику цікавість. Електромобіль отримав більше потужності, кращу ефективність та…

18.05.2024

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024