Toyota Land Cruiser Prado 2023: економічний позашляховик з гібридним двигуном

0
688
Toyota Land Cruiser Prado – один з найпопулярніших та найнадійніших позашляховиків у світі. Але не секрет, що такі машини зазвичай не відрізняються високою економічністю. Однак Toyota вирішила змінити цю ситуацію та представила нову версію Land Cruiser Prado для американського ринку, яка здивувала своєю витратою палива.
Зазначену перевагу забезпечує силова установка i-Force Max, яка складається з бензинової турбочетвірки та електродвигуна, вбудованого у 8-ступінчастий автомат. Ця комбінація дозволяє розвивати потужність 326 л. та крутний момент 650 Н*м. Розгін до «сотні» за 8 секунд теж непоганий результат. Але найголовніше – це те, що новий Prado може проїхати на одному галоні палива цілих 27 миль (43,5 км), що є дуже добрим показником для такого класу автомобілів.
Для порівняння, попередня версія Land Cruiser Prado мала витрату палива 15 миль на галон (24 км) у місті та 19 миль на галон (30,6 км) на шосе. Таким чином, новий позашляховик став майже вдвічі економічнішим за свого попередника.
У перерахунку на звичний формат середня витрата палива становить 8,7 л/100 км. Для кращого розуміння можливостей технічного прогресу нагадаємо, що цей показник у позашляховика Лада Ніва Тревел складає 10,2 л/100 км.
Land Cruiser Prado 2023 отримав новий дизайн екстер’єру та інтер’єру, покращену систему безпеки та комфорту, а також сучасні технологічні рішення: бездротову зарядку для смартфонів, цифрову панель приладів, 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи та інші.
Новий Toyota Land Cruiser Prado 2023 вже доступний для замовлення США за ціною від 50 000 доларів. Ця досить висока ціна виправдовується високою якістю, надійністю та економічністю позашляховика.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!