Авто за 300 000 гривень, які служать роками і не ламаються

0
1550

Уживані авто завжди мали попит у росіян. Багато в чому це полягало в їхній доступності в плані вартості, хоча сюди також варто віднести набагато більший вибір, ніж у автосалонах. Зараз відмічено чергове зростання продажів на «вторинці», але більшість шукає машину не на один рік, а на триваліший період експлуатації. Відповідно та вимоги до авто інші. Експерти виділили кілька варіантів за ціною до 300 000 гривень, з якими не буде клопоту протягом довгих років експлуатації.

Ford Mondeo

Седан Ford Mondeo четвертої генерації після рестайлінгу може похвалитися непоганим списком доступних опцій та досить комфортним салоном. Крім цього, в його арсеналі значаться міцний кузов і надійна ходова частина. Єдиний мінус – низький попит на «вторинці», тому можуть бути проблеми з подальшим можливим продажем.

Chevrolet Cruze

У випадку з Chevrolet Cruze 2013-2014 років складання рівень оснащення трохи нижче, ніж у моделі від Ford. Проте в іншому автомобіль має явну перевагу. Перше, що варто відзначити – це надійність моторів, а також міцну підвіску. Крім цього, машина відрізняється гарною ліквідністю.

Nissan Qashqai

Не розчарує й покупка Nissan Qashqai 2008-2009 років. Автомобіль має кілька виражених переваг, серед яких не лише комфорт у салоні та надійність ходової частини, а й хороша динаміка, а також прохідність. Хоча є і невеликий мінус – обслуговування буде дорожче, ніж у двох вище розглянутих моделей.

Renault Duster

Натомість Renault Duster 2010-2012 років випуску у догляді відрізняється бюджетнішим цінником. З іншого боку, за рівнем оснащення він набагато простіше від моделі Ніссан . Тим не менш, в оснащенні авто є необхідний пакет опцій для комфортного керування ним. За механікою та кузовом до машини також практично немає нарікань, але періодичне ТО все-таки варто проходити.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!