Названо автомобілі від китайських компаній, які найчастіше ламаються: їх купувати не рекомендується

0
100

На тлі різкого збільшення обсягу транспортних засобів, зібраних у Піднебесній, постало цілком закономірне питання щодо того, як часто і які моделі є постійними клієнтами станцій технічного обслуговування. Розібралися в цьому експерти “Союзу автосервісів”. З іншого боку, це опитування рекомендується вважати репрезентативним, оскільки вказано лише загальні проблеми.

Що стосується безпосередньо марок, то в трійці лідерів з відвідування СТО виявилися найпопулярніші в Росії бренди – Chery , Haval , Exeed . Ледве рідше відвідують механіків автомобілі таких марок, як GAC , Omoda, FAW , Lifan . Наявність останнього бренду в цьому сегменті особливо дивує, тому що саме його моделі отримали найбільш негативні відгуки. Ще рідше в СТО зустрічаються машини від Zotye , Skywell, BYD , Changan . Дивно, але компанія Geely у звіті не з’явилась.

Однією з найчастіших проблем, з якими власники цих авто зверталися до механіків, став кузов. Йому була потрібна антикорозійна обробка. Друге місце зайняла проблема з комплектуючими, оригінали яких знайти досить складно, проте багато підробок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!