Назвали бренди, які випускають дуже надійні автомобілі

1
808

Дослідження, що стосуються надійності продукції тих чи інших автомобільних брендів, проводяться не тільки у США, а й у Європі. Причому в «Старому Світі» цим займаються не тільки аналітичні агенції Німеччини та Великобританії – країн, що мають найбільший автопарк, а й видання з набагато менших ринків, наприклад іспанського.

Напередодні місцева асоціація OCU випустила список із брендів, які випускають найнадійніші автомобілі, повідомляє Wheel News. У лідерах, зрозуміло, опинилися японці.

Компанією з безвідмовними машинами в Іспанії було названо Lexus. Цей преміальний японський автовиробник отримав оцінку в 95 балів зі 100.

Два бали поступилася йому Subaru, а трійку з результатом 91 бал замкнула Toyota.

Далі розмістилися: Mitsubishi, Kia та Suzuki (оцінка надійності 89 балів), Hyundai та Honda (87 балів), Mazda, Seat та Dacia (по 85 балів), Skoda (84 бали), Nissan, DS Automobiles, VW, Smart, Peugeot , Mercedes-Benz, BMW, Mini (по 82 бали), Ford, Citroen, Audi, Volvo, Renault, SsangYong (по 80 балів), Porsche, Opel, Fiat (по 76 балів), Jeep (72 бали), Chevrolet та Jaguar (по 68 балів).

Завершили список найнадійніших машин за версією іспанців автомобілі Land Rover та Alfa Romeo (по 64 бали), а також Tesla, які заробили у цій дисципліні 60 балів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!