Новий Volkswagen Tiguan потрапив під час тестування без камуфляжу

0
68

Настав час для того, щоб популярний компактний позашляховик від Volkswagen зазнав рестайлінгу. Volkswagen Tiguan зазнає фейсліфтінга як оновлення в середині життєвого циклу. «Підтяжка особи», яка дозволить цьому поколінню, третьому поколінню, мати можливість конкурувати на ринку кросоверів, що швидко розвивається. На ньому будуть представлені важливі інновації у дизайні, технологіях та механіці.

Останніми місяцями було помічено багато прототипів нового Tiguan. Навіть сам Volkswagen публікує різну інформацію як анонс. Однак до цього помічені прототипи покриті камуфляжем.

Дизайн екстер’єру нового Tiguan більше не є сюрпризом. Автомобіль помітили під час зйомок рекламного ролика, який буде використано для його випуску. Рекламний ролик знімався у центрі міста.

Лінійка двигунів нового Tiguan складатиметься з цікавого вибору двигунів. Кросовер буде доступний з бензиновими і дизельними двигунами, а також у гібридних версіях (PHEV), що підключаються, з більш ніж 100 кілометрами запасу ходу виключно на електротязі. Деякі бензинові двигуни будуть електрифіковані за допомогою 48-вольтової легкої гібридної технології (MHEV).

Запуск нового Tiguan заплановано на вересень наступного року у рамках Мюнхенського автосалону 2023 року. Наприкінці року планується відкрити прийом попередніх замовлень, а перші одиниці надійдуть до дилерських центрів у першій половині 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!