JLR випустила позашляховик Defender у спеціальній версії Trophy Edition

0
182

Для любителів бездоріжжя британський автовиробник випустив спеціальний Defender Trophy Edition 2023 року. Видання Defender Trophy, випущене обмеженим тиражем у 230 автомобілів, готових до пригод, продовжить спадщину пригод та духу спільноти, поєднуючи в собі розкіш, міцність та азарт змагання.

Заснований на Defender 130 P400 SE 2023 року, цей Trophy Edition – більше, ніж просто автомобіль. Зроблений на замовлення дизайн Trophy Edition, виконаний у стелс-кольорі Santorini Black Matte з унікальним дизайном топографічної карти на дверях та чохлом запасного колеса, випромінює відчуття таємниці та дослідження. Інтер’єр із зернистої кори чорного дерева, зроблена на замовлення емблема салону та всюдихідне обладнання, у тому числі бокс на дах від Pelican Products та багажник на дах, доповнюють його грізний зовнішній вигляд.


Що відрізняє Defender Trophy Edition, так це не лише його естетика, а й досвід, що приходить із володінням. Покупка включає можливість взяти участь в одноденній пригоді з бездоріжжям для двох осіб North American Defender Trophy 2023 року, яка відбудеться в Остіні, штат Техас, починаючи з 29 жовтня 2023 року. Команда-переможець Північноамериканського заїзду буде винагороджена чотириденною пригодницькою подорожжю Південною Африкою, знаковими стежками та дюнами, що проходять через пустелю в горах Еронго та піках Шпіцкоппе.

Defender Trophy Edition призначений для вирішення найскладніших завдань на витривалість. Він може похвалитися такими функціями, як електронна лебідка, передні та задні бризковики, захист колісних арок та позашляхові багажники. Тільки 220 з цих автомобілів, натхнених пригодами, продаватимуться виключно в США, а ще 10 вирушать до Канади. Вони надійдуть у продаж у серпні цього року за ціною 103 000 доларів США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!