Авто

BMW представила набір аксесуарів для нового BMW 5 Series

Share

Починаючи з першого покоління моделей, седан BMW 5 Series вирізнявся вишуканою спортивністю та високим рівнем комфорту на далекі відстані. Нове, восьме покоління найуспішнішого бізнес-седана також наголошує на його динамічних характеристиках з його спортивними пропорціями. Деталі BMW M Performance, які будуть доступні до виходу на ринок нового седана BMW 5 Series та повністю електричного BMW i5 у жовтні 2023 року, спеціально покращують його спортивний зовнішній вигляд. Асортимент аеродинамічних деталей, деталей інтер’єру та шасі пропонує безліч варіантів для налаштування під будь-якого клієнта.

M Sports Package або M Sports Package Pro ідеально підходять для геометрії та дизайну автомобіля, зазначили у компанії. Оригінальні аеродинамічні та зовнішні деталі BMW M Performance завжди тестуються та затверджуються відповідно до суворих рекомендацій BMW Group за якістю.

Всі компоненти Carbon виготовлені з армованого вуглецевим волокном пластику (CFRP), вкриті прозорим лаком для досягнення високоякісного оздоблення та надають моделям 5 Series спортивний вигляд з усіх боків. Спереду та ззаду кузова переднє кріплення M Performance Carbon, що складається з чотирьох частин, а також задній спойлер M Performance Carbon Pro та трикомпонентний задній дифузор M Performance з арамідного волокна забезпечують характерний гоночний дизайн.

На додаток до кріплень бічної спідниці M Performance Carbon, які надають профілю автомобіля ще більшу візуальну довжину та глибину, нові акцентні смуги M Performance у кольорі Frozen Black підкреслюють динамічно плавні лінії нового седана BMW 5 Seriess та нового BMW i5. Акцентні смуги, надруковані цифровим друком, виконані в матовому антрацитовому кольорі та прикрашені написом M Performance.

Асортимент деталей екстер’єру доповнюють кришки зовнішніх дзеркал заднього виду Carbon M та кришка антени M Performance Aramid. Кришка антени з арамідного пластику, армованого волокном, є візуальною та водночас функціональною родзинкою на даху автомобіля.

Як тільки ви відчиняєте двері, накладки на пороги M Performance Carbon безпомилково показують, що новий бізнес-седан орієнтований на динамічні характеристики. Крім того, велюрові килимки M Performance з окантовкою із синтетичної шкіри та декоративним рядком контрастних кольорів також надають спортивності простору для ніг. Два передні килимки комплекту, що складається з чотирьох частин, також прикрашені вишитим написом M Performance на тканинній вставці та прапором у кольорах M з клеймом.

Кришка паливного бака M Performance Carbon доступна для моделей з ДВС і гібридних варіантів нового седана BMW 5 Series, що підключаються. Легкосплавні диски M Performance, доступні для новинки, ідеально підходять для спортивного стилю водіння та створюють дуже характерний зовнішній вигляд. В асортимент коліс увійшли 19- та 21-дюймові диски.

20-дюймова гальмівна система M Performance забезпечує потужність уповільнення, необхідну спортивному стилю водіння. Пофарбовані в червоний колір гальмівні супорти з чотириколірним логотипом M виглядають особливо характерно у поєднанні з відкритим ободом 21-дюймових легкосплавних дисків. Спортивна гальмівна система використовує шестипоршневі алюмінієві гальма з фіксованим супортом спереду та однопоршневі гальма ззаду. Широкоформатні, вентильовані та перфоровані гальмівні диски M Performance забезпечують покращену теплову здатність, що несе, і, таким чином, забезпечують ще більш високу гальмівну здатність в екстремальних умовах, наприклад, на гоночній трасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024

Оприлюднено список найпопулярніших дизельних авто на українському ринку

У серпні українці придбали та зареєстрували понад 8,1 тис. автомобілів з дизельними двигунами, що на…

20.09.2024

Німеччина штрафує українських водіїв через номери: що потрібно знати та зробити

З 30 вересня 2024 року власники автомобілів з українськими номерами, які перебувають у Німеччині понад…

20.09.2024