Представлений новий електричний Cadillac Escalade IQ

0
228

Бренд Cadillac офіційно представив електричний кросовер Escalade IQ. Новинка виконує роль флагмана марки за всіма статтями. Її довжина 5,7 метра, потужність 760 к.с., дальність ходу на одній зарядці досягає 724 км, а кластер з кількох екранів на передній панелі має діагональ 55 дюймів.


У новому Escalade IQ 5697 мм довжини, 2389 мм – ширини та 1934 мм – висоти, а відстань між осями – 3460 мм. Новинка всього на 69 мм коротше подовженого Escalade ESV , але перевершує його по коловій базі на 53 мм.

В електрокарі видно мотиви бензинових версій Escalade , однак у IQ -модифікації коефіцієнт аеродинамічного опору на 15% менше. Новинка має плоске днище, активні аеродинамічні елементи спереду, литі колісні диски діаметром 24 дюйми з мінімізуючим завихренням повітря візерунком. Панорамний дах Escalade IQ не має класичної шторки, при цьому за захист салону від спеки відповідає спеціальна плівка.


Фари та ліхтарі Escalade IQ – з класичним вертикальним дизайном сімейства Escalade . Спереду вони доповнюються секціями, що світяться, на «решітці радіатора» і емблемою. Ззаду незвичайно виглядає широкий третій стоп-сигнал із «хвильою» посередині. Під капотом машини знаходиться багажне відділення об’ємом 345 літрів.

З цікавих опцій виділяється електропривод всіх 5 дверей Escalade IQ . Причому водійська може відкриватися автоматично, відчувши наближення власника. Салон обробляють у спортивному чи респектабельному стилі. Запевняють, що якість матеріалів стала на один рівень із представниками «великої німецької трійки» такого ж класу.


Як і флагманський електроліфтбек Celestiq , кросовер Escalade IQ отримав 55-дюймовий екран. Він вигнутий, а його торці вбудували динаміки. Нижче знаходиться 11-дюймовий дисплей, який відповідає за клімат-контроль та налаштування авто. Для задніх пасажирів є пара дисплеїв по 12,6 дюйми.


Якщо замовити роздільні VIP-сидіння з обігрівом, вентиляцією, масажерами та індивідуальними налаштуваннями положення, для управління всіма їх функціями з’явиться сенсорна панель на консолі між кріслами. У топової аудіосистеми AKG може бути 36 або 40 динаміків. У разі додаткові 4 колонки ставляться в задні підголівники.

Cadillac Escalade IQ має трирядний салон, є технологія напівавтономного водіння Super Cruise , камери кругового огляду високої чіткості, а також безліч інших опцій, знайомих за преміальними моделями. Є пневмопідвіска із діапазоном переміщення кузова 75 мм. Керованість і маневреність Escalade IQ покращує повнокероване шасі, а також режим краба, в якому автомобіль їде по діагоналі.


Двомоторна силова установка Escalade IQ видає 760 л. на піку та 689 л.с. – в звичайному режимі. Розгін до швидкості 60 миль/год (97 км/год) займе менше 5 секунд. Допустима повна маса причепа перевищує 3,6 тонни. Розробники обіцяють запас ходу новинки до 724 км на 200-кіловатному акумуляторі. Заряджання може здійснюватися струмом до 800 вольт. Старт продажу нового Escalade IQ очікується влітку наступного року зі стартовою ціною близько 130 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!