Флагманський кросовер BMW XM знову оновили: він отримав ексклюзивне карбонове обваження від Renegade Design

0
339

Унікальний у своєму роді кросовер BMW XM 2023 знову опинився в центрі уваги. Для моделі розробили ексклюзивне обважування з використанням вуглецевого волокна. За рахунок цього вдалося надати його вигляду ще більше розкоші. Крім дуже цікавої зовнішності, кросовер має вражаючі характеристики. Він доступний із гібридною установкою на 745 кінських сил потужності.

Що стосується розробленого ательє Renegade Design обважування, то він вносить у дизайн кросовера серйозні зміни. Ставши візуально ще більш розкішним, він набуває трохи агресивних рис. Більшість деталей виготовлено з вуглецевого волокна. Цей матеріал присутній у спліттера на передньому бампері, радіаторних гратах, повітрозабірниках і капоті. До речі, грати додатково оснащені підсвічуванням. Крім цього, з’явилися накладки на колісних арках та дзеркалах заднього виду.

Також варто відзначити появу розвиненого спойлера та дифузора з протитуманним ліхтарем. Як повідомляється, кожна деталь обважування збирається вручну, тому комплект буде доступний обмеженим тиражем. Загалом заплановано складання десяти таких обважень. Скільки він коштуватиме, невідомо. Відомо, що перші клієнти отримають їх наступного місяця (фото: Renegade Design).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.