Назвали найкращий бюджетний седан 2023 року

0
727

Експертна оцінка визначила найдоступніший новий седан 2023, серед чотирьох популярних сучасних моделей. Фахівці з журналу Car and Driver вирішили порівняти недорогі седани масового сегмента, не залучаючи до змагання найдорожчі преміальні машини. У змаганні брали участь Toyota Camry, Subaru Legacy, Honda Accord та Hyundai Sonata.

Ось рейтинг недорогих седанів 2023 року, визначений експертами:

  • Honda Accord
  • Hyundai Sonata
  • Toyota Camry
  • Subaru Legacy

Після ретельних тестувань та безпосередніх порівнянь переможцем став Honda Accord. Авторам сподобалися плавність ходу та ефективність витрати палива. Однак відзначили обмежений перелік обладнання та використання дешевих оздоблювальних матеріалів як недоліки цієї моделі.

Щодо інших трьох моделей, у них виникли деякі недоліки. У Hyundai Sonata не сподобалася система гальмування, а Toyota Camry – погана шумоізоляція. Subaru Legacy був помічений за високою ціною порівняно з конкурентами, хоча має потужні двигуни та просторий салон.

У списку переваг Toyota Camry відзначили якісне складання автомобіля. Hyundai Sonata отримав визнання за стильний дизайн та гарне оздоблення салону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.