BYD випускає найбільш ненадійні автомобілі в Китаї

0
230

Минулого місяця BYD очолила список автовиробників із найбільшою кількістю скарг за даними сайту, що відстежує скарги клієнтів. Гібридні моделі, що підключаються, Song Plus, Han і Tang , очолили список моделей, на які найчастіше скаржаться, оскільки клієнти часто стикаються з «проблемами перемикання гібридного режиму». У виробника з Шеньчженя були ще дві моделі, Song Pro і Qin Plus , які увійшли до топ-10 місяця через цю проблему.

Так звана проблема перемикання гібридного режиму полягає в тому, що клієнти їдуть в електричному режимі, коли автомобіль раптово переключається в режим роботи з ДВЗ без команди водія. Виявляється, BYD попередив про цю проблему у своїх посібниках з експлуатації автомобілів, заявивши, що в деяких із її моделей використовуються атмосферні резервуари, які насичуються частинками високого тиску, які необхідно очистити, запустивши режим ДВЗ, щоб запобігти забрудненню повітря.

Атмосферні баки вже завдавали неприємностей провідному китайському автовиробнику в травні, коли Great Wall Motors звинуватила його у використанні атмосферних баків у гібридах Song Plus і Qin Plus, що підключаються, через що моделі не відповідали стандартам забруднення.

Минулого місяця було отримано 18 225 скарг клієнтів , що на 41,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Гібриди, що підключаються, склали 44,2% всіх скарг минулого місяця, за ними йдуть бензинові автомобілі з 44,11%, електромобілі посіли третє місце з 6,68%. Вітчизняні виробники домінували у скаргах із часткою 63,7%, на китайсько-іноземні спільні підприємства зафіксовано майже вдвічі менше скарг — лише 35,2%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.