Subaru анонсувала новий позашляховий універсал

0
313

Названий на честь слів “спадщина”, “революція” та “туризм”, Levorg – це універсал середнього розміру, який Subaru продає з 2014 року. Друге покоління з’явилося у 2020 році, і, як і його попередник, модель в основному продається в Японії. Тим не менш, сімейний автомобіль також продається на кількох експортних ринках, включаючи Австралію, де він відомий як WRX Sportwagon, і в Новій Зеландії як WRX GT Wagon. Наступного місяця оновлений Levorg буде запущений у Японії.


Судячи з опублікованих тизер, Levorg Layback, по суті, буде версією позашляховика для універсала. Subaru згадує, що версія призначена для японського ринку, де попередні замовлення мають розпочатися 7 вересня. Дата дебюту моделі не уточнюється, але логіка підказує нам, що прем’єра має відбутися, коли відкриються книги замовлень чи навіть раніше.

Якщо ми говоримо строго за розміром, новий позашляховик має зайняти місце між Forester та Outback на внутрішньому ринку. Ще невідомо, чи залишиться Levorg Layback виключно моделлю для власного ринку, чи є плани продавати позашляховик на інших ринках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!