Skoda представила оновленого конкурента Volkswagen Golf

Час читання: 2 хв.
0

На рубежі 2018 та 2019 років Skoda представила дві нові компактні моделі. Тому Scala і Kamiq зазнали рестайлінгу, який в обох випадках переважно зачіпає екстер’єр. У статті мова піде про компактний хетчбек. Scala пропонує відмінне «співвідношення ціни та якості»: маючи 467 літрів багажного відділення, вона легко перевершує, наприклад, Volkswagen Golf , а технічно і за ціною дуже схожа на Fabia .

Skoda Scala отримує нову передню частину: фари, грати радіатора та передній бампер отримали іншу форму, але при цьому Skoda не перевертає все компонування «з ніг на голову». Оновлений хетчбек виглядає спортивніше. Провісником моделі, зважаючи на все, виступив концепт-кар Vision RS. Ми бачимо, серед іншого, передній бампер Vision RS , а також світлодіодні фари Matrix , доступні як опція.

Версія Monte Carlo має більше глянсових чорних елементів, включаючи два додаткові краї сплиттера під переднім бампером. Задній бампер був трохи підредагований через нижчу розміщення відбивачів та протитуманних фар і отримав трохи інший дизайн. Задні ліхтарі прорізані так само, як і на Kamiq . Skoda як і раніше пропонує для Scala два варіанти встановлення задніх дверей. Тут, як завжди, красується назва марки.

Реклама

У Skoda Scala побільшало кнопок у салоні. Вони використовуються для збільшення або зменшення швидкості обертання опціонального вентилятора автоматичного клімат-контролю. Цифрова панель приладів зараз стандартна. Її розмір становить 8 дюймів, а в дорожчих версіях – 10,25 дюйми. При цьому тачскрін мультимедіа став більшим за розміром. Раніше найменша 8-дюймова версія тепер встановлюється на моделі початкового рівня, 9,2-дюймовий екран є новим. В обробці інтер’єру S kod a використовує нові кольори та матеріали.

Виробник також оновив системи безпеки. Front Assist з розпізнаванням пішоходів, асистентом руху смугою, розпізнаванням дорожніх знаків та деякими іншими тепер є стандартним, в той час як активніший асистент руху смугою і адаптивний круїз-контроль знаходяться в списку опцій. Для зручності Skoda додає «Віртуальну педаль», за допомогою якої можна відчинити двері багажника з електроприводом.

Техніка залишається постійною. Scala залишається доступною з двигуном 1.0 потужністю 95 або 110 л. або з чотирициліндровим 1.5 потужністю 150 л. Вибір між механічною або автоматичною коробкою DSG теж, звичайно, залишається. Цін поки немає, але інформація про них з’явиться трохи згодом. Вихід новинки на ринок очікується у березні 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!