Alfa Romeo анонсувала останню модель із ДВЗ

0
207

Alfa Romeo заявила про свої наміри стати суто електричним брендом у найближчі роки, проте моделі з двигунами внутрішнього згоряння проіснують деякий час. Заключний розділ книги з ДВЗ буде опублікований 30 серпня, коли дебютує новий суперкар. У нього поки що немає назви, хоча деякі називають його «6C» через чутки про шестициліндровий двигун або «33», оскільки, як кажуть, дизайн запозичений у 33 Stradale.

Alfa Romeo розпочала активну тизерну кампанію новинки. На новому зображенні, судячи з усього, продемонстровано кермо з коричневою центральною кришкою і срібним значком. Хоча очікується, що машина із середнім розташуванням двигуна буде значною мірою заснована на Maserati MC20, кермо має інший зовнішній вигляд і, схоже, може похвалитися мінімалістичним компонуванням з невеликою кількістю елементів керування.

Вважається, що тільки 33 автомобілі будуть випущені, і всі вони вже були продані. Вартість може становити понад 1 мільйон євро. Це приблизно вп’ятеро дорожче, ніж те, що Maserati стягує за базовий MC20.

Вважається, що Alfa Romeo 33 має максимальну швидкість 333 км/год, що робить його трохи швидше ніж Maserati, який може «лише» розганятися до 325 км/год.

Неясно, чи використовуватиме він 3,0-літровий двигун Nettuno V6 з подвійним турбонаддувом Trident або 2,9-літровий V6 з подвійним турбонаддувом від моделей Giulia і Stelvio Quadrifoglio. Деякі стверджують, що це буде гібрид, який поєднує Nettuno з електродвигуном загальною потужністю близько 800 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!