Компанія Chevrolet запустить продажі хетчбека Bolt нового покоління цього року

0
42

Під час щоквартальної телефонної конференції, присвяченій звітам про прибутки і збитки, генеральний директор GM Мері Барра підтвердила, що Chevrolet представить абсолютно новий Bolt. Коли це станеться, невідомо, але за її словами, клієнти можуть очікувати його найближчим часом. Виробництво поточного Bolt припиниться наприкінці цього року разом із більшим EUV.

Використовуючи технології GM Ultium і Ultifi, автовиробник зможе прискорити розробку Bolt наступного покоління і якомога швидше представити його на ринку. За словами автовиробника, нове покоління буде продовжувати з того місця, де зупинилася попередня модель, і буде пропонувати кращі технології, конкурентоспроможні показники запасу ходу і, що важливо, “відмінну доступність”.

Незважаючи на те, що він з’явився на ринку ще в 2017 році, продажі електромобіля Bolt і його побратима EUV досягли свого піку тільки в першій половині 2023 року. Це свідчить про високий попит на доступні електромобілі, особливо на автомобілі з вражаючим запасом ходу. Chevrolet Bolt позбувся свого невтішного іміджу, пов’язаного із загорянням батареї, і став по-справжньому привабливим маленьким електромобілем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!