Найдоступніший кросовер Lexus: ціни та комплектації європейської новинки

0
136

Компактна модель Lexus ще не з’явилася у продажу, і хоча до появи в дилерські центри має пройти деякий час, компанія вже офіційно оголосила старт прийому замовлень. Німеччина є першим ринком на континенті, де вже можна зарезервувати цю модель, яка позиціонується як найдешевший автомобіль компанії.

Трохи більше півтора місяця тому був представлений новий Lexus LBX, модель, з якою японський люксовий бренд потрапляє в найпреміальніший сегмент B і буде конкурувати з такими моделями, як Audi Q2 і DS 3. Більше кросовер, ніж позашляховик, і з трохи більш ніж чотирма метрами в довжину, у LBX є все, щоб.

Новинка доступна покупцям у дев’яти кольорах на вибір, включаючи «жовтий», «рубиново-червоний», «чорний», «цементно-сірий», «базальтовий сірий», «мідний», «титановий білий», «сріблястий» і «темно-синій», а також з двома видами оздоблення інтер’єру. Фірма обрала новий підхід до оздоблення та оснащення, тепер заснований на чотирьох атмосферах: «Елегантний/Розслаблюючий» та «Емоційний/Прохолодний», перший з тенденцією, що базується на розкоші та вишуканості, а другий — на спортивності.

Платформа компактного класу GA-B зазнала всебічного оновлення, що супроводжується удосконаленням технології електрифікації та основних інженерних характеристик. У гонитві за Lexus Driving Signature мета полягала в тому, щоб створити захоплюючий, але комфортний досвід водіння з порозумінням між водієм та автомобілем, яке дає вічне бажання залишатися за кермом та викликає усмішку на обличчях усіх пасажирів.

У базове оснащення японського компакту увійдуть: мультимедійна система «Lexus Link Connect» з 9,8-дюймовим сенсорним екраном, комплекс асистентів безпеки «Lexus Safety System +», 17-дюймові легкосплавні диски, Lexus Intelligent Park Assist спереду і ззаду, функція 13 динаміками та багато іншого. У основі модель оцінюється в 34,3 тис. євро. Топова версія Cool пропонується за ціною 45,6 тис. євро.

Європейський підрозділ Lexus вже підтвердив, що модель надійде у виробництво до кінця року, тому очікується, що перші екземпляри з’являться у дилерів із березня наступного року. У лінійці є лише одна версія, 1,5-літровий гібрид, який, як відомо, запозичений у Yaris Cross з одним або двома електродвигунами, з якими він розвиває максимальну потужність 136 к.с. Коробка передач автоматична e-CVT.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!