Анонсовано Ferrari серед пікапів: подивіться, яким він буде

0
78

Генеральний директор стартапу Хенрік Фіскер підтвердив, що чутки про пікап Fisker стануть реальністю. 

“Так, ми збираємося зробити пікап”, – сказав він, продовжуючи розповідати, чого чекати від вантажівки, коли він дебютує. “Якби Ferrari зробила пікап, це було б схоже на нього”, – сказав він.

Ходили чутки, що американський електричний стартап, який зараз перебуває у процесі запуску свого позашляховика Ocean, протягом деякого часу будував пікап, а Хенрік Фіскер у минулому називав його «програмою Аляска» та опублікував тизерне зображення у соціальних мережах у 2020 році. Але, виступаючи на презентації Ocean в Австрії, Хенрік Фіскер підтвердив, що пікап безперечно знаходиться в планах, і натякнув, що «найспортивніший з пікапів» може бути представлений найближчим часом.

Інші фірми вже досягли успіху з електричними пікапами в США, у тому числі конкуруючий стартап Rivian, а також найстаріші автовиробники, такі як Ford і GM, в той час як Tesla щойно розпочала виробництво свого довгоочікуваного Cybertruck. Тепер Fisker збирається приєднатися до конкуренції, яка підтримується зростаючим ринком пікапів преміум-класу, особливо в США.

Пікап також буде прагнути стати найекологічнішою вантажівкою на ринку, дотримуючись мети Fisker зі створення «найекологічнішого автомобіля у світі» з використанням низки інноваційних екологічно чистих матеріалів.

Пікап Fisker, ймовірно, матиме ті ж пропорції, що і Rivian R1T, з просторою подвійною кабіною, що вміщає п’ять чоловік спереду, і вантажним відсіком довжиною близько 1370 мм – коротше, ніж багато традиційних пікапів.

Новий пікап Fisker, ймовірно, розділить більшу частину своїх технологій із Fisker Ocean, включаючи платформу FM29. Акумулятор Ocean ємністю 113 кВтг може стати одним із варіантів пікапа Fisker.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!