Авто

Розсекречено салон нового MINI Cooper

Share

Компанія MINI опублікувала перші повноцінні зображення інтер’єру електричного Cooper нового покоління. Хетч повністю втратив приладову панель, отримавши натомість круглий центральний дисплей, а також кермо в спортивному стилі з напливами під хват рук. Виробництво електромобіля за планом компанії має стартувати у листопаді.

Стриманий інтер’єр електромобіля відрізняється передньою панеллю оригінальної форми з незвичайним оздобленням, овальними дверними ручками та решіткою динаміків, а також незвичайним підсвічуванням. Високотехнологічні риси у дизайні салону MINI Cooper поєднуються з вінтажними рішеннями. Наприклад, поруч з круглим сенсорним екраном розташовується невеликий блок фізичних перемикачів, до якого включений і селектор передач.

На нових зображеннях добре видно двоспицеве кермо, фотографії якого MINI публікувала раніше, а також традиційні підкермові перемикачі. Також тоді ж були продемонстровані сидіння з комбінованим тканинним оздобленням — їх компанія називає абсолютно новими.

Перші характеристики електромобіля також відомі. MINI Cooper вийде на ринок у двох версіях. Молодша отримає 184-сильний мотор у поєднанні з 40,7-кіловатною батареєю, старша – двигун на 218 сил та 54,2-кіловат-годинний блоку акумуляторів. Тим самим електромобіль зможе проїжджати без підзаряджання від 300 до 400 кілометрів, що помітно перевищує показники нинішньої тридверки. Не виключено, що дебютує новий MINI Cooper вже у вересні на мюнхенській виставці IAA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: MINI Cooper

Останні записи

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024