З’явилися фотографії нового середньорозмірного електрокросовера Cadillac Optiq

0
370

Компанія Cadillac випустить у Китаї середньорозмірний електрокросовер, який поки не було офіційно анонсовано. Як пише AutoHome з посиланням на сертифікаційні дані та фотографії, оприлюднені Міністерством промисловості, він отримає назву Optiq та з’явиться у продажу протягом 2023 року.

Стилістикою дизайну Optiq віддалено нагадує перший електромобіль бренду – кросовер Lyriq. Однак у майбутньої новинки компактніша «решітка радіатора», потужніший бампер та інша головна оптика в стилі бензинових моделей.

Згідно з сертифікаційними даними, розміри Optiq становлять 4822х1912х1642 міліметри при колісній базі 2954 міліметри. Таким чином, він помітно компактніший за Lyriq і, найімовірніше, виявиться дешевшим.

Для кросовера заявлено дві силові установки на 204 і 245 к.с. Чи отримає новинка двомоторний привід або залишиться монопривідною, доки не уточнюється. Невідомо також, чи Cadillac продаватиме новий електромобіль в інших країнах, крім Китаю.

У США також готує електричну новинку. Їй стане позашляховик Escalade IQ, який, за попередніми даними, не заснований на платформі бензинової моделі, а на архітектурі Ultium концерну GM.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!