ТОП-10 найкращих сімейних кросоверів і позашляховиків у 2023 році!

0
2323

Портал HotCars назвав новий Toyota Grand Highlander найкращим сімейним кросовером у 2023 році. Цей висновок був зроблений експертами після аналізу всіх доступних на ринку SUV-моделей і оцінки їх придатності для активного сімейного використання.

Згідно з дослідженням порталу HotCars, Toyota Grand Highlander, представлена в лютому цього року, посіла перше місце в категорії найкращих кросоверів для великих сімей у 2023 році. Вона вирізняється просторим трирядним салоном, містким багажником і відносно низькою витратою палива. Друге місце дісталося ще одному представнику японського автопрому Honda Pilot – це єдиний трирядний позашляховик у лінійці Honda, який також проявив себе як надійний і безпроблемний автомобіль.

Трійку лідерів завершив Chevrolet Traverse, що пропонує комфортне розміщення навіть для 8 дорослих пасажирів. До списку найкращих ще увійшли три моделі Kia, а також по одній моделі Toyota, Honda, Hyundai і Subaru: стандартний Toyota Highlander, корейські Hyundai Palisade і Kia Telluride, бестселер Honda CR-V, флагманський Subaru Ascent, Kia Sorento і відносно компактний Kia Niro.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!