Авто

Як зміниться популярний кросовер Duster — фото

Share

Новий кросовер Dacia Duster помітили у ході випробувань зі значно меншою кількістю камуфляжу, аніж раніше. Судячи з фото, модель отримає повністю оновлену передню оптику, пише Autogeek.

З опублікованих знімків бачимо, що оновлений Duster наслідує концепцію Bigster і має більш виразну передню частину. Мова йде про прямокутні фари та тоншу решітку радіатора з інтегрованою світлодіодною панеллю. В передній бампер інтегрували вертикальні повітрозабірники.

Від концепту Bigster моделі дістануться більш масивні колісні арки, завалені задні стійки, нові колісні диски. Також машина отримає більший спойлер і цікаву задню оптику, що схожа на шматочки пазла, які досить стильно “вписуються” в задні ліхтарі.

Dacia не розповідала багато про Duster, але ще в березні автовиробник підтвердив, що оновлена модель буде запущена в виробництво наступного року на заводі Міовені в Румунії. Компанія також підтвердила, що кросовер буде побудовано на платформі CMF-B, яка може оснащуватися двигунами внутрішнього згоряння, а також гібридними силовими установками.

За попередніми даними, новинка може отримати передньо- та повнопривідні модифікації. Також може з’явитись плагін-гібридний варіант кросовера, а от від дизельних двигунів, скоріш за все, у Duster наступної генерації можуть відмовитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Розкрито головні новинки Volkswagen 2025 року

Наступний 2025 стане важливим для німецького автовиробника Volkswagen. Йому належить представити відразу кілька ключових новинок…

20.10.2024

Експерти склали рейтинг найміцніших автомобілів

Британський портал «WhatCar» постійно публікує різні дослідження в галузі надійності автомобілів. Нещодавно журналісти з «Туманного…

20.10.2024

Інтер’єр нового Volkswagen Teramont Pro розкрито на свіжих фотографіях

Отож, у Китаї вже готують до виходу новий Volkswagen Teramont Pro, і нещодавно з’явились свіжі…

20.10.2024

General Motors показав армійський броньовик з унікальною технікою

General Motors показав броньовик для спецслужб з унікальною технікою. "Дочка" автогіганта - GM Defense -…

20.10.2024

Які вживані авто зі США найчастіше обирають українські водії

За перші три квартали 2023 року в Україну пригнали майже 33,5 тисячі авто зі Штатів,…

20.10.2024

BMW iX3 (2025) показали ззовні та розповіли про його технічне оснащення

BMW твердо вірить у можливість поєднання різних трансмісій і досі пакувала їх практично однаково. Але…

20.10.2024