Представлено MG4 Xpower – найпотужніший в історії автомобіль марки MG

0
384

Англо-китайська марка MG, що входить до складу концерну SAIC, показала нову модель на базі вже відомого електричного хетчбека Mulan (у Європі та Україні зокрема продається як MG4). П’ятидверка під назвою MG4 Xpower є спортивною версією моделі — завдяки 435-сильній силовій установці новинка стала найпотужнішою серійною моделлю в історії марки MG.

Двомоторний електромобіль здатний розігнатися до 100 км/год за 3,8 секунд при максимальній швидкості 200 км/год. Силова установка доповнена контролюючою електронною системою, яка поєднує управління вектором тяги з електронними імітаціями блокувань диференціалів.

Шасі отримало перекалібровані пружини та амортизатори, а також інші стабілізатори поперечної стійкості – підраховано, що жорсткість зросла на 25%. На новинці використовуються 345-міліметрові гальмівні диски, а система рекуперативного гальмування стала більш ефективною. На уповільнення зі 100 км/год хетчу знадобиться 33,9 метра.

Зовнішнім агресивним обвісом MG4 Xpower повторює версію Triumph Edition, яка є у стандартного MG Mulan у Китаї. Серед відмінностей – інші колісні диски, помаранчеві супорти та оригінальний колір кузова Racing Green. У салоні жодних змін не сталося.

У Великій Британії прийом замовлень на електромобіль вже відкритий, ціна — від 36 495 фунтів (46,3 тисяч доларів). Таким чином, потужний і досить великий хетч виявляється доступнішим як за бензиновий VW Golf R, так і базову версію VW ID.3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

  • ТЕГИ
  • MG
ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.