Новий бюджетний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado: зображення та деталі

0
1694

Компанія Toyota пообіцяла випустити свій довгоочікуваний позашляховик Land Cruiser Prado на рамі наступного покоління в другій половині цього року. Автомобіль повинен мати індекс 250, він може мати істотно змінений дизайн, а також більш сучасне технічне оснащення.

Незалежний дизайнер Теофілус Чін, який працює в австралійському журналі Drive, підготував візуалізацію, яка показує, як може виглядати «Прадо» нового покоління.

Як видно на рендерах, екстер’єр автомобіля буде оновлений, з новою решіткою радіатора, капотом, фарами та бампером спереду.

При цьому задня частина машини майже не зміниться. На неофіційному зображенні задні ліхтарі позашляховика майже ідентичні попереднім, але п’ята двері інша, з вузькою хромованою смугою на всю ширину.

Новий Prado буде сконструйований на тій же модульній платформі TNGA-F, що і його старший «родич» Land Cruiser 300, зі збереженням рамної конструкції.

Що стосується двигунів, то поки що офіційно нічого невідомо. Втім, ходять чутки, що новий “Прадо” отримає гібридну силову установку на базі 2,4-літрового турбомотора, яка в моделі Tacoma генерує 326 к.с. та 630 Нм. Зв’язку з цим тандемом становить нікель-метал-гідридний тяговий акумулятор ємністю 1,87 кВт/год.

Терміни прем’єри позашляховика поки що засекречені, але в японських виданнях орієнтовною датою його дебюту називають грудень цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!