Дебютував оновлений Lexus ES – фото

0
165

Бренд Lexus представив оновлений седан ES для американського авторинку. Змінилося, щоправда, з переходом у 2024 модельний рік небагато: у топовій версії з’явилися нові 18-дюймові колісні диски, а оснащення машини поповнилося опціональним пакетом електроніки.


Так, пакет під назвою Technology Packag доступний для Lexus ES 2024 модельного року за доплату навіть у базовій версії Base . Цей пакет включає просунуту версію медіасистеми з 12,3-дюймовим тачскрином, проекційний екран, голосового асистента, а також можливість оновлення програмного забезпечення «по повітрю».


У свою чергу, нові 18-дюймові колісні диски з оздобленням Vapor Chrome стали прерогативою топової версії Ultra Luxury , при цьому покупці седана ES в версії Luxury , що нижче стоїть , зможуть замовити встановити їх як опцію.


Більше ніяких видимих ​​змін Lexus ES 2024 модельного року немає. У моторній гамі, як і раніше, залишаються три силові установки: базовий 2,5-літровий «атмосферник» потужністю 207 к.с., 3,5-літровий агрегат V6 потужністю 306 к.с. та «гібрид» на основі двигуна робочим об’ємом 2,5 літра.


Перші машини Lexus ES 2024 модельного року надійдуть до американських автодилерів до кінця літа. Ціни вже відомі: вони стартуватимуть від 43 190 доларів або 3,7 млн ​​рублів за актуальним курсом. Для порівняння, нинішній варіант ES коштує щонайменше на 700 доларів дешевше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!